SUSHIMASA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2168 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SushiMasa. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 20:15 Volgens site 30 -55 min bezorgen. Kwam na 2 uur.
26 mei 2024 om 11:36 Gewoon lekker
23 mei 2024 om 22:54 De sushi stukjes waren vrij groot, waardoor het lastig eten was. De smaak was prima.
19 mei 2024 om 10:43 De bezorgtijd duurde een uur omdat we daar zelf voor gekozen hadden. Zoals altijd een heerlijke verse pokebowl. Precies genoeg voor een goed vullend maaltijd en helemaal geweldig dat je hem zelf kunt samenstellen. Wij zijn en blijven trouwe klant!
18 mei 2024 om 22:09 Kwam op tijd, eten was heet en goed van smaak. De ramen had wel weinig toppings maar was verder echt goed, niks te klagen
15 mei 2024 om 22:13 Sushi Masa is my comfort food. When I’m a bit unwell we always the ramen. My husband ordered 2 of his favorites Kip katsu and we shocked to find out the pickles had spoiled. We wanted a refund, was told the pickles were fine. I asked them to try ours
12 mei 2024 om 19:17 Wederom erg lekker!
28 apr 2024 om 22:29 Fried udon
27 apr 2024 om 5:01 Echt heerlijk!!! Smaakvol, vers!
24 apr 2024 om 19:59 Goede kwaliteit van wat je van een PokeBowl verwacht. Ook een goede grote van de portie.
20 apr 2024 om 20:51 Heerlijke pokebowl met krokante kip, goedgevuld. Rond kwart voor 4 besteld voor levering op 6 uur en stipt op tijd is de bestelling bezorgd. Wel jammer dat het steeds duurder wordt.